sceptico

26 februari 2011

Vecka 34

Filed under: Emmi — sceptico @ 12:25

Jag är väldigt dålig på att hantera stress och just nu känns det som att det bara blir mer och mer av den varan i mitt liv. Jag är arbetslös, gravid och sitter mest hemma i soffan och tar det ganska lugnt. Hur kan man få in stress i den ekvationen? Sune. Sune är vår nio månader gamla kattunge. Ett orange yrväder med mer spring i benen än alla världens barn. Tapeter ska klösas på, blommor ska ätas upp. Allt smått ska undersökas och stoppas in i munnen. Det är stressigt att hålla reda på honom och visst låter det som ett behagligt problem; en liten söt kisse som busar är väl inget att gråta över, men jag vet inte om det har med graviditetshormonerna att göra, men så fort jag hör ett ljud springer jag dit (och det är inget lätt jobb med en stor bebismage) och förbannar katten som hittar på hyss. Många tårar har spillts när katterna smiter in i rum de inte får vara i. Jag har inte lugnet i kroppen längre, det har ersatts av en oro.

Igår stal Sune en skumgummibit som jag använde till att måla ett par skor med. Biten var förstås indränkt i färg och jag ville inte att han skulle tugga i sig den, så jag rusade efter och lade mig med kraft ned på golvet för att titta under soffan, dit han sprang fort som attan. Detta ledde förstås till en gråtattack. Jag blev så orolig att jag hade gjort illa lilla korven i magen, men senare på kvällen sparkade hon till mig så att jag slapp tänka på det. Hon ligger nog ganska skyddad där inne iallafall, även om det är trångt.

1 kommentar »

  1. prior a long time mainly women of all ages work with set Michael Kors Square Units Outlook Black Dressy Tote Bag because famous people are using cheap Michael Kors Ceramic & Silicone. From prior all 5 a long time every Michael Kors Tortoise & Horn celebrity work with set products Cheap michael kors usa outlet general health tend to be considered kors outlet sales smartest choice with regard to style lately Cheap Michael Kors Bags For Sale. Every. kors purses celebrity is actually employing several Michale Kors 2012 general health tend to be regarded as have Michael Kors handbags outlet got to need for every lady which loves juicy couture outlet style in addition to would cheap Juicy Couture Outlet like to glimpse several. michael kors outlet tend to be acquire. juicy couture outlet online ready within several in addition to juicy couture bags online hottest selection of colors within up coming few days 2012 juicy couture outlet online. The key reason why the key michael kors handbags 2012 reason why I might suggest to obtain michael kors handbags canada is actually its excellent and michael kors outlet also the greatest cost-effective price ranges Cheap michael kors usa outlet. You can found greatest style michael kors usa outlet. kors handbagsags which might be stitched through professionals in addition to michael kors outlet sales employed in excellent.

    Comment by Michael Kors 2012 — 6 juli 2012 @ 10:57

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

Powered by WordPress

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu